Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu klienta poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Klient může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem.

Klient dává s učiněním objednávky souhlas s právem Provozovatele použít jím poskytnuté údaje pro účely marketingu, pro účely vývoje a zlepšení služeb poskytovaných klientům.

Na základě při objednávce poskytnutých kontaktních údajů může být Klient kontaktován Provozovatelem ze účelem poskytování informací o produktech, službách nebo novinkách, a to prostřednictvím e-mailové nebo SMS komunikace.

Vytvořením a zaplacením objednávky klient uděluje souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení.
Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Klient tímto uděluje do odvolání tohoto souhlasu společnosti Ladislav Žák, se sídlem Zbizuby 51, 285 04 Uhlířské Janovice, IČO: 65249241 (dále jen „Provozovatel“), jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovával (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) osobní údaje. To vše pro účel zjištění relevantních potřeb Klienta a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek a benefitních zákaznických programů Provozovatele, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, datum narození, rodné číslo, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies a informace o nákupních preferencích.

Tento souhlas uděluje Klient dobrovolně a je si vědom toho, že souhlas může kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým ho udělil.

Klient zároveň bere na vědomí, že neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu může mít za následek to, že některé služby nebude možné nabídnout na míru jeho potřebám.

Klient bere na vědomí, že i bez udělení tohoto souhlasu svědčí Provozovateli právo zasílat obchodní nabídky a sdělení s nabídkou vlastních produktů a služeb po dobu trvání smlouvy, a to do doby než s tímto vyjádřím nesouhlas.

Kdo jsme

logof2

Ladislav Žák - pilot, který žije letectvím od dětských let. “20 let létám se vším co má vrtule či křídla :)”

Jiří Beneš - kameraman s tím správným filmařským okem. “Fotografie a video je má vášeň, práce je mi koníčkem”

Ladislav Žák & Jiří Beneš

Záruky

Pro případně způsobené škody jsme pojištěni na 24.700.000,- Kč

GUARANTEE STAMP

Letecké záběry - Kontakt

Ladislav Žák - AirCamTeam

Podveky 69, 285 06 Sázava

+420 728 883 883

info@aircamteam.cz

Search